Προφίλ

Το ναυτικό πρακτορείο OnDeck Shipping Agency ιδρύθηκε το 2005  στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να παρέχει τις υπηρεσίες του με αξιοπιστία, ακρίβεια και αφοσίωση στις εντολές των πελατών του, ανταποκρινόμενο σε απλά αλλά και πολύπλοκα αιτήματά τους. 

 

Με εφαλτήριο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και παρουσία στα λιμάνια Σταυρού Θεσσαλονίκης και Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, κατάφερε γρήγορα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του και να εδραιωθεί στον απαιτητικό χώρο της ναυτιλίας.

 

       

Σήμερα, θεωρείται ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα του Forwarding, μεταφέροντας για λογαριασμό επιχειρήσεων, εμπορεύματα σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, λειτουργεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και οργανισμών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, αναλαμβάνοντας την εκπόνηση σχετικών μελετών.

 

Μέσα από την συνεχή εξειδίκευση και προσαρμογή στις απαιτήσεις και προκλήσεις των καιρών, η OnDeck Shipping Agency έγινε συνώνυμο της συνέπειας, της ταύτισης ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις, της αφοσίωσης στον εντολέα, αλλά κυρίως της επαγγελματικής ηθικής. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και η παροχή τους στηρίζεται στον ορθό προγραμματισμό, την επιμελή οργάνωση και τον συντονισμό των συνεργατών μας, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας.